Startsida

måndag 10 september 2012

Urflippad helgkost

Tur att det är ny vecka. Måndag = omtag på kosten efter en rätt utsvävad helg. Jag har nog ätit mer bröd denna helg än jag gjort hela resten av året tillsammans! Mackor till frukost, mackor som utflyktsmat, macka som lunch på flygplatsen... Och så förstås lite godis, lite (med betoning på lite, faktiskt) paprikachips, lite juice, lite marmelad, mycket mäktig efterrätt och mycket god fet ost...

Men trevligt var det - och gott! Och närproducerat - lördagens middag bestod i princip bara av värdinnans egenodlade, egenplockade och egenfångade mat. Och även brödet var såklart egenbakat.. Min kompis som är norsk bonddotter är ohyggligt huslig :-)

Varmrätt lördag - rådjursstek och kokt potatis med ett berg av kantareller
(innan dess stekt öring med gräddfil och gräslök)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar