Startsida

torsdag 3 oktober 2013

Middagstipset

Alltså, man är ju ingen matbloggare direkt. Det märks ju särskilt tydligt när man kommer på en helt ny rätt. En rätt som visar sig vara så försvinnande god att den lämnat tallriken innan man kommer på att denna snygga välbalanserade hälsosamma tallrik förtjänar att förevigas på bild... 

Ni får nöja er med att föreställa er. Eller prova själv, vet ja! 

Lägg tinade laxbitar i ugnsfast form. Salta lite lätt. Strimla soltorkade tomater och blanda dessa med en klick Sambal Badjak (Sambal Oeleks godare, lite rökiga, kusin). Bred ut tomatbitarna på laxen och skjuts in i ugnen. Var beredd på lite sting.

Vi åt laxen med gröna sojabönor med flingsalt på, en blandad grönsallad och tomat/mozzarella/avokado med balsamvinäger. Ser ni det framför er? Mmmm! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar